Anderssons Center för Turism

Västerbottens län

Information

Anderssons Center för Turism hittar ni ett Västerbottens län som inte är som andra län. I Västerbottens län hittar ni Norsjö som är den kommunen där Anderssons Center för Turism finns. I Norsjö så finns det många olika Enskild firma och i Västerbottens län så finns det ännu fler Enskild firma. Anderssons Center för Turism tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Anderssons Center för Turism har haft sedan 2005-08-18. Anderssons Center för Turism har funnits sedan och 2005-08-18 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Anderssons Center för Turism så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0910-723014.

Norsjö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västerbottens län för att locka till sig fler bolag.

Anderssons Center för Turism har idag 710202-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Anderssons Center för Turism

Erbjuder turister och företag boende med rekreationstjänster och konferens samt därmed förenlig verksamhet. Konsulttjänster inom turism, ekonomi (bokföring och bokslut), affärsutveckling, elektroniska affärer, servering, personalvård och utbildning (hälsa, data, musik) samt därmed förenlig verksamhet. Musik- och artistframträdanden samt bedriva försäljning av musikaliska verk samt därmed förenlig verksamhet. Uppköp och försäljning av konkursbon.

I Anderssons Center för Turism så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Granath, Kent Lars-Åke som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .