Handlarn i Kvarnåsen ekonomisk förening

Västerbottens län

Information

I Västerbottens län så finns Handlarn i Kvarnåsen ekonomisk förening. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Norsjö här finns det många olika Ekonomisk förening. Handlarn i Kvarnåsen ekonomisk förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västerbottens län. Norsjö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västerbottens län gör att bolag trivs där.

Handlarn i Kvarnåsen ekonomisk förening är momsregistrerat sedan2002-10-10 och har organisationsnummer 769608-6342.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0918-50035 alternativt besöka eller skicka post till Handlarn i Kvarnåsen ekonomisk förening på följande adress Kvarnåsen 107, 935 92, Norsjö.

Handlarn i Kvarnåsen ekonomisk förening är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-10-10.

I Handlarn i Kvarnåsen ekonomisk förening så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Landin, Erik Martin som är född 1945 och har titeln Suppleant . Landin, Lars-Egon som är född 1951 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom butiken i Kvarnåsen, som ska fylla det behov av dagligvaruhandel som Kvarnåsenborna och boende i byns omgivning har. I verksamheten ska medlemmarna deltaga med frivilligt arbete och som kunder i butiken.