Svamp i Norr ek. för.

Västerbottens län

Information

I Västerbottens län så finns Svamp i Norr ek. för.. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Norsjö här finns det många olika Ekonomisk förening. Svamp i Norr ek. för. tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västerbottens län. Norsjö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västerbottens län gör att bolag trivs där.

Svamp i Norr ek. för. är momsregistrerat sedan2003-12-17 och har organisationsnummer 769610-1950.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Svamp i Norr ek. för. på följande adress Vindelv. 9, 930 61, Bastuträsk.

Svamp i Norr ek. för. är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Svamp i Norr ek. för. så sitter följande personer i styrelsen: , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att: Plocka, köpa och förädla svamp och annat vildväxande. Marknadsföra, sälja och distribuera svamp, svampprodukter och produkter av annat vildväxande. Krav och eller nyckelhålsmärka egna produkter. Arrangera och sälja svamputbildningar. Kompetensutveckla medlemmarna. Arrangera medlemsmöten för information, erfarenhetsutbyte och kompetenshöjande aktiviteter. Bereda medlemmarna arbete i föreningen. Bedriva annan med ovanstående förenlig verksamhet.