Kalvträsk Taxi Kommanditbolag

Västerbottens län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Norsjö och Kalvträsk Taxi Kommanditbolag är ett av dem. Västerbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Kalvträsk Taxi Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Kalvträsk Taxi Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Kalvträsk Taxi Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1999-03-10. Det finns flera olika företag i Västerbottens län som är ett stort län. Norsjö där företaget finns i jobbar för att företag som Kalvträsk Taxi Kommanditbolag ska trivas.

Kalvträsk Taxi Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Norsjö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Taxirörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kalvträsk Taxi Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Kalvträsk Taxi Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Norsjö.

Vill man komma i kontakt med Kalvträsk Taxi Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0914-42059.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Kalvträsk Taxi Kommanditbolag är Karlsson, Tommy Bert Åke som är född 1951 och har titeln Komplementär, Taxisamordning i Skellefteå Kommanditbolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, .

Kalvträsk Taxi Kommanditbolag har 916475-1399 som sitt organisationsnummer.