Barbros fanor Handelsbolag

Västerbottens län

Information

969642-8490 är organisationsnummer för bolaget Barbros fanor Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Barbros fanor Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Norsjö som är den kommunen som Barbros fanor Handelsbolag finns i.

Barbros fanor Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-09-26 och det finns flera bolag i Västerbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Barbros fanor Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Barbros fanor Handelsbolag är och det finns flera bolag i Norsjö som också är .

Firmatecknare för Barbros fanor Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Barbros fanor Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0915-10313 eller genom brev på följande adress:
Torpet, 930 61, Bastuträsk

Målning av fanor, screentryck, tryck på tröjor samt tillbehör till fanor såsom förvaringspåse, stång och därmed förenliga artiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Barbros fanor Handelsbolag och det är Karlsson, Lena Christin Sofi som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Pettersson Sundström, Barbro D M som är född 1936 och har titeln Bolagsman,