Notova Handelsbolag

Västerbottens län

Information

Notova Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Norsjö. Det är nämligen den kommunen som Notova Handelsbolag finns i och den tillhör även Västerbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Notova Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Notova Handelsbolag som idag finns i Västerbottens län har varit registrerat sedan 1998-01-15. Men sedan 1998-01-01 så har Notova Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Klosterg. 7, 931 62, Skellefteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Notova Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0910-775588.

Norsjö arbetar för att verksamheter som Notova Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Notova Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Västerbottens län.

Ekonomi, löneadministration, bokföring, automatisk databehand- ling, företagsledning samt därmed tillhörande verksamhet.

Firmatecknare för Notova Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Notova Handelsbolag och det är följande personer, From, Eva Linnéa som är född 1958 och har titeln Bolagsman, From, Nils Olov Tommy som är född 1955 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Notova Handelsbolag är 969646-8215.