Bastuträsk Buss & Musik Handelsbolag

Västerbottens län

Information

Bastuträsk Buss & Musik Handelsbolag hittar ni ett Västerbottens län som inte är som andra län. I Västerbottens län hittar ni Norsjö som är den kommunen där Bastuträsk Buss & Musik Handelsbolag finns. I Norsjö så finns det många olika Handelsbolag och i Västerbottens län så finns det ännu fler Handelsbolag. Bastuträsk Buss & Musik Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Bastuträsk Buss & Musik Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bastuträsk Buss & Musik Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kanalg. 13, 930 61, Bastuträsk men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0915-10234.

Norsjö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västerbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Bastuträsk Buss & Musik Handelsbolag har idag 969649-8881 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -bolagsmannen är den som för stunden ansvarar för Bastuträsk Buss & Musik Handelsbolag

Uthyrning av buss och musikinstrument samt därmed förenling verksamhet. Företaget ska även tillhandahålla konsulttjänster och rådgivning inom områdena musik, datateknik och programvaror och ekonomi samt därmed förenlig verksamhet.

I Bastuträsk Buss & Musik Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Assistansuppdraget i Bastuträsk Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, .