IL-Teknik Kommanditbolag

Västerbottens län

Information

969661-8926 är organisationsnummer för bolaget IL-Teknik Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som IL-Teknik Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Norsjö som är den kommunen som IL-Teknik Kommanditbolag finns i.

IL-Teknik Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1999-09-08 och det finns flera bolag i Västerbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för IL-Teknik Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

IL-Teknik Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Norsjö som också är .

Firmatecknare för IL-Teknik Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med IL-Teknik Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0920-87732 eller genom brev på följande adress:
G. Malåv. 22 A, 935 92, Norsjö

VVS- och sprinklerkonstruktionsarbete.

Det finns olika personer som har en koppling med IL-Teknik Kommanditbolag och det är Långström, Inge som är född 1954 och har titeln Komplementär, Boman, Per Aron som är född 1954 och har titeln Kommanditdelägare,