Cegés Herrfrisering, Carl-Gunnar Pettersson

Västerbottens län

Information

Cegés Herrfrisering, Carl-Gunnar Pettersson är ett av många verksamheter som finns i Norsjö. Det är nämligen den kommunen som Cegés Herrfrisering, Carl-Gunnar Pettersson finns i och den tillhör även Västerbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Cegés Herrfrisering, Carl-Gunnar Pettersson är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan -0001-11-30.

Cegés Herrfrisering, Carl-Gunnar Pettersson som idag finns i Västerbottens län har varit registrerat sedan 1971-04-26. Men sedan 1996-01-01 så har Cegés Herrfrisering, Carl-Gunnar Pettersson varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Cegés Herrfrisering, Carl-Gunnar Pettersson så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Norsjö arbetar för att verksamheter som Cegés Herrfrisering, Carl-Gunnar Pettersson ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Cegés Herrfrisering, Carl-Gunnar Pettersson. Det finns flera verksamheter i Västerbottens län.

Frisersalong.

Firmatecknare för Cegés Herrfrisering, Carl-Gunnar Pettersson är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Cegés Herrfrisering, Carl-Gunnar Pettersson och det är följande personer, Pettersson, Karl Gunnar Börje som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Cegés Herrfrisering, Carl-Gunnar Pettersson är 450420-XXXX.