Åmliden lego

Västerbottens län

Information

460515-XXXX är organisationsnummer för bolaget Åmliden lego. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åmliden lego är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norsjö som är den kommunen som Åmliden lego finns i.

Åmliden lego har varit registrerat sedan 2002-07-08 och det finns flera bolag i Västerbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-11-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åmliden lego så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-11-14.

Åmliden lego är och det finns flera bolag i Norsjö som också är .

Firmatecknare för Åmliden lego är följande:

Vill ni komma i kontakt med Åmliden lego så kan ni göra det på telefon genom 0918-32008 eller genom brev på följande adress:

Legotillverkning, stansning och svarvning av plastdetaljer och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Åmliden lego och det är Eriksson, Matts Ivan som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,