Kvannegården i Risliden

Västerbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Norsjö och Kvannegården i Risliden är ett av dem. Västerbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Kvannegården i Risliden är ett av dem. Statusen för Kvannegården i Risliden är att Bolaget är aktivt.

Kvannegården i Risliden är ett Enskild firma och skapades 2004-12-07. Det finns flera olika bolag i Västerbottens län som är ett stort län. Norsjö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kvannegården i Risliden ska trivas.

Kvannegården i Risliden är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-09. I Norsjö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Odling, beredning, förpackning, försäljning av krydd- och örtväxter inom livsmedels- och hälsoområdet. Tillverkning, försäljning av hantverksprodukter. Produktutveckling av kvanne.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kvannegården i Risliden är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-09.

Idag är Kvannegården i Risliden och det finns flera bolag som är det idag i Norsjö.

Vill man komma i kontakt med Kvannegården i Risliden så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0660-84975.

.

De som är på något sätt har med Kvannegården i Risliden är Eriksson, Kristina Birgitta som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kvannegården i Risliden har 480628-XXXX som sitt organisationsnummer.