ERFO Trä & Produktionskonsult

Västerbottens län

Information

ERFO Trä & Produktionskonsult hittar ni ett Västerbottens län som inte är som andra län. I Västerbottens län hittar ni Norsjö som är den kommunen där ERFO Trä & Produktionskonsult finns. I Norsjö så finns det många olika Enskild firma och i Västerbottens län så finns det ännu fler Enskild firma. ERFO Trä & Produktionskonsult tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket ERFO Trä & Produktionskonsult har haft sedan 1997-01-01. ERFO Trä & Produktionskonsult har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till ERFO Trä & Produktionskonsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0918-33738.

Norsjö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västerbottens län för att locka till sig fler bolag.

ERFO Trä & Produktionskonsult har idag 531030-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för ERFO Trä & Produktionskonsult

Tillverkning av lådor, hyllor i trä. Konsultverksamhet inom industrin dvs. snickeri-, entreprenörer-, och byggnadsindustrin.

I ERFO Trä & Produktionskonsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Forsgren, Stig Edvard Erland som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .