RH Maskinproduktion

Västerbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Norsjö och RH Maskinproduktion är ett av dem. Västerbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och RH Maskinproduktion är ett av dem. Statusen för RH Maskinproduktion är att Bolaget är aktivt.

RH Maskinproduktion är ett Enskild firma och skapades 2009-09-17. Det finns flera olika bolag i Västerbottens län som är ett stort län. Norsjö där bolaget finns i jobbar för att bolag som RH Maskinproduktion ska trivas.

RH Maskinproduktion är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Norsjö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Mekanisk legoverkstad med maskinbearbetning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RH Maskinproduktion är momsregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30.

Idag är RH Maskinproduktion och det finns flera bolag som är det idag i Norsjö.

Vill man komma i kontakt med RH Maskinproduktion så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0915-23013.

.

De som är på något sätt har med RH Maskinproduktion är Holmqvist, Rolf Lars Gustav som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

RH Maskinproduktion har 550619-XXXX som sitt organisationsnummer.