Marknadsföring, Pelle Eriksson Aktiebolag

Västerbottens län

Information

I Västerbottens län så finns Marknadsföring, Pelle Eriksson Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Norsjö här finns det många olika Aktiebolag. Marknadsföring, Pelle Eriksson Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västerbottens län. Norsjö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västerbottens län gör att bolag trivs där.

Marknadsföring, Pelle Eriksson Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556091-8608.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 040-235746 alternativt besöka eller skicka post till Marknadsföring, Pelle Eriksson Aktiebolag på följande adress Amiralsg. 4, 211 55, Malmö.

Marknadsföring, Pelle Eriksson Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Marknadsföring, Pelle Eriksson Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Eriksson, Ruth Solveig Anita som är född 1942 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva marknadsföring, utveckling och försäljning av system för värmegrunder, ventilation, ytterväggar, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.