Aktiebolaget P Bergströms Radio & TV

Västerbottens län

Information

Aktiebolaget P Bergströms Radio & TV hittar ni ett Västerbottens län som inte är som andra län. I Västerbottens län hittar ni Norsjö som är den kommunen där Aktiebolaget P Bergströms Radio & TV finns. I Norsjö så finns det många olika Aktiebolag och i Västerbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget P Bergströms Radio & TV tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Aktiebolaget P Bergströms Radio & TV har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Aktiebolaget P Bergströms Radio & TV så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 72, 935 32, Norsjö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0953-10076.

Norsjö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västerbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Aktiebolaget P Bergströms Radio & TV Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget P Bergströms Radio & TV har idag 556140-9813 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget P Bergströms Radio & TV

Bolaget skall bedriva handel inom radio- och TV-branschen.

I Aktiebolaget P Bergströms Radio & TV så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundgren, Olov Patrik som är född 1970 och har titeln VD, Lundgren, Olov Patrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Eva Magdalena som är född 1972 och har titeln Suppleant, Orregård, Erik Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .