Maskinkonstruktioner Rune Persson & Co Aktiebolag

Västerbottens län

Information

Bolaget skall bedriva nykonstruktion och utprovning av maskiner inom skogs- och träbranschen och träförädling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Maskinkonstruktioner Rune Persson & Co Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Norsjö så är Maskinkonstruktioner Rune Persson & Co Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västerbottens län så finns det ännu fler.

Norsjö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Norsjö och i Västerbottens län. Redan 1980-01-08 så skapades Maskinkonstruktioner Rune Persson & Co Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Maskinkonstruktioner Rune Persson & Co Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Maskinkonstruktioner Rune Persson & Co Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556202-9560 är organisationsnummret för bolaget som finns i Norsjö.

Just nu är Maskinkonstruktioner Rune Persson & Co Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västerbottens län

Vill ni komma i kontakt med Maskinkonstruktioner Rune Persson & Co Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0918-23065 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Persson, Hans Edvard -Persson, Rune Nikanor

Följande personer är på något sätt aktiva inom Maskinkonstruktioner Rune Persson & Co Aktiebolag är Persson, Hans Edvard som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Rune Nikanor som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Hjördis Sylvia Linnea som är född 1934 och har titeln Suppleant, Hägglund, Bert Nils Gustaf som är född 1958 och har titeln Revisor, Almström, Arne Henry som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.