Birger Boman Åkeri Aktiebolag

Västerbottens län

Information

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Birger Boman Åkeri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Norsjö så är Birger Boman Åkeri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västerbottens län så finns det ännu fler.

Norsjö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Norsjö och i Västerbottens län. Redan 1981-02-13 så skapades Birger Boman Åkeri Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Birger Boman Åkeri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Birger Boman Åkeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1981-01-01

556208-6461 är organisationsnummret för företaget som finns i Norsjö.

Just nu är Birger Boman Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västerbottens län

Vill ni komma i kontakt med Birger Boman Åkeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0918-20110 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Birger Boman Åkeri Aktiebolag är Boman, Lars Ove Ingemar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Boman, Birger Ingemar som är född 1931 och har titeln Suppleant, Holmqvist, Sam Bruno som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .