Norsjö Skogstjänst AB

Västerbottens län

Information

556224-5489 är organisationsnummer för företaget Norsjö Skogstjänst AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Norsjö Skogstjänst AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norsjö som är den kommunen som Norsjö Skogstjänst AB finns i.

Norsjö Skogstjänst AB har varit registrerat sedan 1983-01-27 och det finns flera företag i Västerbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Norsjö Skogstjänst AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Norsjö Skogstjänst AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norsjö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Norsjö Skogstjänst AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Norsjö Skogstjänst AB så kan ni göra det på telefon genom 0918-10711 eller genom brev på följande adress:
Vinterg. 6, 935 32, Norsjö

Bolaget skall bedriva rörelse med skogsmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Norsjö Skogstjänst AB och det är Lundström, Stig Tore Ivan som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Karin Annika som är född 1950 och har titeln Suppleant, Forsgren, Olof Eskil som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,