HT Fastigheter i Norsjö AB

Västerbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norsjö och HT Fastigheter i Norsjö AB är ett av dem. Västerbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och HT Fastigheter i Norsjö AB är ett av dem. Statusen för HT Fastigheter i Norsjö AB är att Bolaget är aktivt.

HT Fastigheter i Norsjö AB är ett Aktiebolag och skapades 1984-12-11. Det finns flera olika verksamheter i Västerbottens län som är ett stort län. Norsjö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som HT Fastigheter i Norsjö AB ska trivas.

HT Fastigheter i Norsjö AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Norsjö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt hyra ut entreprenadmaskiner jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HT Fastigheter i Norsjö AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är HT Fastigheter i Norsjö AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Norsjö.

Vill man komma i kontakt med HT Fastigheter i Norsjö AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0918-31566.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med HT Fastigheter i Norsjö AB är Grahn, Max Thore som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergqvist, Leif Håkan som är född 1957 och har titeln Suppleant, Forsgren, Olof Eskil som är född 1948 och har titeln Revisor, Vännström, Kjell Greger som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

HT Fastigheter i Norsjö AB har 556249-8831 som sitt organisationsnummer.