Mark Byggaren Entreprenad i Västerbotten AB

Västerbottens län

Information

Mark Byggaren Entreprenad i Västerbotten AB är ett av många företag som finns i Norsjö. Det är nämligen den kommunen som Mark Byggaren Entreprenad i Västerbotten AB finns i och den tillhör även Västerbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mark Byggaren Entreprenad i Västerbotten AB som idag finns i Västerbottens län har varit registrerat sedan 1985-11-13.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Storg. 2, 935 32, Norsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mark Byggaren Entreprenad i Västerbotten AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0918-33133.

Norsjö arbetar för att företag som Mark Byggaren Entreprenad i Västerbotten AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mark Byggaren Entreprenad i Västerbotten AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västerbottens län.

Bolaget skall bedriva traktor- och grävmaskinsrörelse samt godsbefordran och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mark Byggaren Entreprenad i Västerbotten AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mark Byggaren Entreprenad i Västerbotten AB och det är följande personer, Larsson, Kent Sören Anders som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Irma Margareta som är född 1930 och har titeln Suppleant, Karlsson, Knut Torbjörn som är född 1953 och har titeln Revisor, Edman, Lars Mikael som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsteamet i Norrland AB som är född och har titeln Revisor, Revisionsteamet Burman & Co AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Mark Byggaren Entreprenad i Västerbotten AB är 556267-3110.