Norsjö Turist & Konferenscenter Aktiebolag

Västerbottens län

Information

Norsjö Turist & Konferenscenter Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Norsjö. Det är nämligen den kommunen som Norsjö Turist & Konferenscenter Aktiebolag finns i och den tillhör även Västerbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Norsjö Turist & Konferenscenter Aktiebolag som idag finns i Västerbottens län har varit registrerat sedan 1986-10-10. Men sedan 1995-01-01 så har Norsjö Turist & Konferenscenter Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Backg. 3, 935 32, Norsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Norsjö Turist & Konferenscenter Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0918-10934.

Norsjö arbetar för att bolag som Norsjö Turist & Konferenscenter Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Norsjö Turist & Konferenscenter Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västerbottens län.

Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangverksamhet, verksamhet med konsulttjänster och upplevelseaktiviteter inom turistbranschen jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Norsjö Turist & Konferenscenter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Norsjö Turist & Konferenscenter Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Per Charlie som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindfors, Harry Karl Bernt som är född 1952 och har titeln Suppleant, Forsgren, Olof Eskil som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Norsjö Turist & Konferenscenter Aktiebolag är 556284-7391.