Norsjö Rehabcenter Aktiebolag

Västerbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norsjö och Norsjö Rehabcenter Aktiebolag är ett av dem. Västerbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Norsjö Rehabcenter Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Norsjö Rehabcenter Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Norsjö Rehabcenter Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-07-29. Det finns flera olika verksamheter i Västerbottens län som är ett stort län. Norsjö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Norsjö Rehabcenter Aktiebolag ska trivas.

Norsjö Rehabcenter Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Norsjö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva rehabilitering av främst rörelse- stödjeorgan, konsultuppdrag med föreläsning, utbildning och arbetsplatsanalyser med åtgärdsprogram, handel med skydd och hjälpmedel för ovanstående verksamhet, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Norsjö Rehabcenter Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Norsjö Rehabcenter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Norsjö.

Vill man komma i kontakt med Norsjö Rehabcenter Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0918-10601.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Norsjö Rehabcenter Aktiebolag är Lindberg, Per Rikard Olavi som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergkvist, Valborg Anita som är född 1959 och har titeln Suppleant, Almström, Arne Henry som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Norsjö Rehabcenter Aktiebolag har 556300-8902 som sitt organisationsnummer.