Södermarks Grus & Co Aktiebolag

Västerbottens län

Information

Södermarks Grus & Co Aktiebolag hittar ni ett Västerbottens län som inte är som andra län. I Västerbottens län hittar ni Norsjö som är den kommunen där Södermarks Grus & Co Aktiebolag finns. I Norsjö så finns det många olika Aktiebolag och i Västerbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Södermarks Grus & Co Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Södermarks Grus & Co Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Södermarks Grus & Co Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Södermarks Grus & Co Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vindelv. 30, 930 61, Bastuträsk men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0915-10260.

Norsjö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västerbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Södermarks Grus & Co Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Södermarks Grus & Co Aktiebolag har idag 556302-1574 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Södermarks Grus & Co Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva åkerirörelse samt försäljning av i huvudsak krossat grusmaterial och därmed förenlig verksamhet.

I Södermarks Grus & Co Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Södermark, Lars Ove som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Mona Margaretha som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Södermark, Nils Lars Gustav som är född 1932 och har titeln Suppleant, Karlsson, Björn Ulf som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .