Norsjö Elektriska Aktiebolag

Västerbottens län

Information

I Västerbottens län så finns Norsjö Elektriska Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Norsjö här finns det många olika Aktiebolag. Norsjö Elektriska Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västerbottens län. Norsjö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västerbottens län gör att bolag trivs där.

Norsjö Elektriska Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556308-2675.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0918-33576 alternativt besöka eller skicka post till Norsjö Elektriska Aktiebolag på följande adress Vinterg. 5, 935 32, Norsjö.

Norsjö Elektriska Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Norsjö Elektriska Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Bergqvist, Lotten Frideborg Linnea som är född 1931 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra installationer och underhåll av elektriskt och elektroniskt material samt försäljning av elektriska och elektroniska artiklar jämte därmed förenlig verksamhet.