Rolf Jakobsson Åkeri AB

Västerbottens län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rolf Jakobsson Åkeri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Norsjö så är Rolf Jakobsson Åkeri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västerbottens län så finns det ännu fler.

Norsjö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Norsjö och i Västerbottens län. Redan 1987-11-05 så skapades Rolf Jakobsson Åkeri AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556309-9786 är organisationsnummret för företaget som finns i Norsjö.

Just nu är Rolf Jakobsson Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västerbottens län

Vill ni komma i kontakt med Rolf Jakobsson Åkeri AB så går det att nå dem via telefon på 0910-36275 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rolf Jakobsson Åkeri AB är Jakobsson, Rolf-Sölve Einar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergström, Clas Sören som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Rolf Anton som är född 1984 och har titeln Suppleant, Nyström, Rolf Mats Jonas som är född 1976 och har titeln Suppleant, Karlsson, Knut Torbjörn som är född 1953 och har titeln Revisor, Edman, Lars Mikael som är född 1965 och har titeln RevisorssuppleantRevisionsteamet i Norrland AB som är född och har titeln Revisor, Revisionsteamet Burman & Co AB som är född och har titeln Revisor, .