Sören Bergströms Åkeri Aktiebolag

Västerbottens län

Information

Sören Bergströms Åkeri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Norsjö. Det är nämligen den kommunen som Sören Bergströms Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Västerbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sören Bergströms Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Sören Bergströms Åkeri Aktiebolag som idag finns i Västerbottens län har varit registrerat sedan 1987-11-26. Men sedan 1988-01-01 så har Sören Bergströms Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sörbyv. 34, 935 32, Norsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sören Bergströms Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0918-33203.

Norsjö arbetar för att företag som Sören Bergströms Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sören Bergströms Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västerbottens län.

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri med därtill hörande verksamhet.

Firmatecknare för Sören Bergströms Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sören Bergströms Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Bergström, Clas Sören som är född 1953 och har titeln VD, Bergström, Clas Sören som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundmark Bergström, S M Irene som är född 1955 och har titeln Suppleant, Karlsson, Knut Torbjörn som är född 1953 och har titeln Revisor, Edman, Lars Mikael som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsteamet i Norrland AB som är född och har titeln Revisor.Revisionsteamet Burman & Co AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sören Bergströms Åkeri Aktiebolag är 556309-9828.