dr El i Norr AB

Västerbottens län

Information

dr El i Norr AB är ett av många företag som finns i Norsjö. Det är nämligen den kommunen som dr El i Norr AB finns i och den tillhör även Västerbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

dr El i Norr AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

dr El i Norr AB som idag finns i Västerbottens län har varit registrerat sedan 1988-07-15. Men sedan 1992-01-01 så har dr El i Norr AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ö. Järnvägsg. 33, 930 61, Bastuträsk. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på dr El i Norr AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0915-10224.

Norsjö arbetar för att företag som dr El i Norr AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för dr El i Norr AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västerbottens län.

Bolaget skall bedriva elinstallationer, entreprenad inom energiområdet, handel med aktier och värdepapper, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för dr El i Norr AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Hägglund Westermark, Maj-Britt -Westermark, Per Erik Gunnar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till dr El i Norr AB och det är följande personer, Westermark, Per Erik Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägglund Westermark, Maj-Britt som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lundström, Karl Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Jormvik, Gustav Lennart Samuel som är född 1974 och har titeln Revisorssuppleant, Hedwigstaden Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för dr El i Norr AB är 556329-9956.