Topp-Chark Aktiebolag

Västerbottens län

Information

Topp-Chark Aktiebolag hittar ni ett Västerbottens län som inte är som andra län. I Västerbottens län hittar ni Norsjö som är den kommunen där Topp-Chark Aktiebolag finns. I Norsjö så finns det många olika Aktiebolag och i Västerbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Topp-Chark Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Topp-Chark Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Topp-Chark Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ö. Järnvägsg. 1, 930 61, Bastuträsk men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0915-10440.

Norsjö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västerbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Topp-Chark Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Topp-Chark Aktiebolag har idag 556355-8815 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Marklund, Jan Tor-Erik är den som för stunden ansvarar för Topp-Chark Aktiebolag

Bolaget skall bedriva produktion, inköp och försäljning av charkuterivaror, samt därmed förenlig verksamhet.

I Topp-Chark Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Marklund, Jan Tor-Erik som är född 1967 och har titeln VD, Marklund, Jan Tor-Erik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Thure Jan-Ola som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Marklund, Bo Patrik Mårten som är född 1970 och har titeln Suppleant, Forsgren, Olof Eskil som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.