BJURTRÄSK BRIKETT Aktiebolag

Västerbottens län

Information

BJURTRÄSK BRIKETT Aktiebolag hittar ni ett Västerbottens län som inte är som andra län. I Västerbottens län hittar ni Norsjö som är den kommunen där BJURTRÄSK BRIKETT Aktiebolag finns. I Norsjö så finns det många olika Aktiebolag och i Västerbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. BJURTRÄSK BRIKETT Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. BJURTRÄSK BRIKETT Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till BJURTRÄSK BRIKETT Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bjurträsk 10, 935 93, Norsjö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0918-23006.

Norsjö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västerbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är BJURTRÄSK BRIKETT Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

BJURTRÄSK BRIKETT Aktiebolag har idag 556377-6441 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Andersson, Hans Bertil -Viksten, Gustaf Oskar är den som för stunden ansvarar för BJURTRÄSK BRIKETT Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av bränslebriketter samt åkeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I BJURTRÄSK BRIKETT Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Hans Bertil som är född 1954 och har titeln VD, Andersson, Hans Bertil som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Viksten, Gustaf Oskar som är född 1937 och har titeln Suppleant, Karlsson, Knut Torbjörn som är född 1953 och har titeln Revisor, Edman, Lars Mikael som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsteamet i Norrland AB som är född och har titeln RevisorRevisionsteamet Burman & Co AB som är född och har titeln Revisor, .