MITAB Miljö & Transport AB

Västerbottens län

Information

I Norsjö finns det ett Aktiebolag som heter MITAB Miljö & Transport AB. Det finns flera bolag som liknar MITAB Miljö & Transport AB i Västerbottens län. Norsjö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1990-06-21 så har MITAB Miljö & Transport AB varit registrerat. Idag är MITAB Miljö & Transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Norsjö.

Vill man komma i kontakt med MITAB Miljö & Transport AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med MITAB Miljö & Transport AB så kan ni göra det på 0910-36275.

Föremålet för bolagets verksamhet är åkerirörelse innefattande miljö- och fjärrtransporter samt transporter av träprodukter och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Fransson, Jan Urban som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Rut Clary Solvig som är född 1939 och har titeln Suppleant, Karlsson, Knut Torbjörn som är född 1953 och har titeln Revisor, Edman, Lars Mikael som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsteamet i Norrland AB som är född och har titeln Revisor, Revisionsteamet Burman & Co AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

MITAB Miljö & Transport AB har 556398-3666 som sitt organisationsnummer.