Bastuträsk Taxi AB

Västerbottens län

Information

556403-4949 är organisationsnummer för bolaget Bastuträsk Taxi AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bastuträsk Taxi AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norsjö som är den kommunen som Bastuträsk Taxi AB finns i.

Bastuträsk Taxi AB har varit registrerat sedan 1990-08-27 och det finns flera bolag i Västerbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bastuträsk Taxi AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Bastuträsk Taxi AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norsjö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bastuträsk Taxi AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bastuträsk Taxi AB så kan ni göra det på telefon genom 0915-10000 eller genom brev på följande adress:
Ringv. 8, 930 61, Bastuträsk

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva taxiverksamhet, försäljning av drivmedel, reparationer av motorfordon, försäljning av kiosk- och matvaror och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bastuträsk Taxi AB och det är Signarsson, Rolf Erik Ingemar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Signarsson, Inga Marise som är född 1932 och har titeln Suppleant, Marklund, Sven Tomas som är född 1952 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,