Risliden Utveckling AB

Västerbottens län

Information

Risliden Utveckling AB är ett företag som finns i Norsjö. I Risliden Utveckling AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundgren, Tordh Matti som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Buhr Airaksinen, Eva Gullvi Ariann som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bror Gunder Stellan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Leif Gunnar som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sirkka, Sari Susanna som är född 1971 och har titeln Suppleant, Forsgren, Olof Eskil som är född 1948 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Risliden Utveckling AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Risliden Utveckling AB på telefon 0918-60002.

Bolaget skall bedriva utbildning inom underhållningsområdet, arrangera fester och underhållning samt hyra ut arbetskraft i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Risliden Utveckling AB av bolagstypen Aktiebolag.

Risliden Utveckling AB är ett av många företag som finns i Västerbottens län och Norsjö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Risliden Utveckling AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Risliden Utveckling AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Risliden Utveckling AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lundgren, Tordh Matti

Risliden Utveckling AB har 556521-6719 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västerbottens län.