Swedlist AB

Västerbottens län

Information

556523-4332 är organisationsnummer för företaget Swedlist AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Swedlist AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norsjö som är den kommunen som Swedlist AB finns i.

Swedlist AB har varit registrerat sedan 1995-07-26 och det finns flera företag i Västerbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Swedlist AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Swedlist AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norsjö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Swedlist AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Lindgren, Alf Patrik

Vill ni komma i kontakt med Swedlist AB så kan ni göra det på telefon genom 0918-50090 eller genom brev på följande adress:
Gårdkläppen 102, 935 92, Norsjö

Bolaget ska bedriva tillverkning och försäljning av byggnads- och inredningsprodukter i trä och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Swedlist AB och det är Lindgren, Alf Patrik som är född 1958 och har titeln VD, Lindgren, Alf Patrik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Ernst Torbjörn som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hedlund, Sven Bertil som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Klas Johannes som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindfors, Ethel Maria som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamotLindgren, Gudrun Benita Irené som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Enar Robert som är född 1960 och har titeln Revisor, Karlsson, Knut Torbjörn som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorRevisionsteamet i Norrland AB som är född och har titeln Revisor