Bastuträsk företagsutvecklingscentrum AB

Västerbottens län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning av kontors- och bostadslägenheter samt därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget syssla med företagsutveckling och utdildning på befintliga och nya företagare och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bastuträsk företagsutvecklingscentrum AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Norsjö så är Bastuträsk företagsutvecklingscentrum AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västerbottens län så finns det ännu fler.

Norsjö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Norsjö och i Västerbottens län. Redan 1995-10-06 så skapades Bastuträsk företagsutvecklingscentrum AB och företaget är har F-skattsedel Bastuträsk företagsutvecklingscentrum AB har haft det sedan 1995-01-01.

Bastuträsk företagsutvecklingscentrum AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556525-8109 är organisationsnummret för företaget som finns i Norsjö.

Just nu är Bastuträsk företagsutvecklingscentrum AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västerbottens län

Vill ni komma i kontakt med Bastuträsk företagsutvecklingscentrum AB så går det att nå dem via telefon på 0915-10230 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Wikström, Eva-Britt Kristin -Wikström, Stig Jerry

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bastuträsk företagsutvecklingscentrum AB är Wikström, Eva-Britt Kristin som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Wikström, Stig Jerry som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Rolf Josef Manfred som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund, Per Erik Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Södermark, Lars Ove som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Vestermark, Fred Alrik Thomas som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamotWikström, Kent Ove Martin som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Björn Ulf som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.