Bodbergs Jord & Skogstjänst Aktiebolag

Västerbottens län

Information

I Västerbottens län så finns Bodbergs Jord & Skogstjänst Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Norsjö här finns det många olika Aktiebolag. Bodbergs Jord & Skogstjänst Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västerbottens län. Norsjö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västerbottens län gör att bolag trivs där.

Bodbergs Jord & Skogstjänst Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556553-4731.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0918-24046 alternativt besöka eller skicka post till Bodbergs Jord & Skogstjänst Aktiebolag på följande adress Bodberg 10, 935 91, Norsjö.

Bodbergs Jord & Skogstjänst Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Bodbergs Jord & Skogstjänst Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Westermark, Evy Signe Maria som är född 1969 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva avbytarverksamhet inom jord- och skogsbruk, röjning och gallring av skog, traktorkörslor, reparationer av maskiner och redskap inom skogs- och lantbrukssektorn, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.