T N Traktor i Norsjö AB

Västerbottens län

Information

T N Traktor i Norsjö AB hittar ni ett Västerbottens län som inte är som andra län. I Västerbottens län hittar ni Norsjö som är den kommunen där T N Traktor i Norsjö AB finns. I Norsjö så finns det många olika Aktiebolag och i Västerbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. T N Traktor i Norsjö AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket T N Traktor i Norsjö AB har haft sedan 2000-08-14. T N Traktor i Norsjö AB har funnits sedan och 2000-08-14 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till T N Traktor i Norsjö AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kyrkog. 9, 930 61, Bastuträsk men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3473850.

Norsjö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västerbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är T N Traktor i Norsjö AB Privat, ej börsnoterat.

T N Traktor i Norsjö AB har idag 556591-5898 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för T N Traktor i Norsjö AB

Bolaget skall bedriva traktorrörelse och därmed förenlig verksamhet.

I T N Traktor i Norsjö AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lund, Per Erik Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund, Susanne Caroline som är född 1958 och har titeln Suppleant, Karlsson, Björn Ulf som är född 1948 och har titeln Revisor, Lundström, Enar Robert som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .