Eoche Aktiebolag

Västerbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norsjö och Eoche Aktiebolag är ett av dem. Västerbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Eoche Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Eoche Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Eoche Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2004-11-04. Det finns flera olika bolag i Västerbottens län som är ett stort län. Norsjö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Eoche Aktiebolag ska trivas.

Eoche Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Norsjö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av inkråmsmat och andra biprodukter såsom skinn och jorn från ren och älg samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Eoche Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Eoche Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Norsjö.

Vill man komma i kontakt med Eoche Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0918-10676.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Eoche Aktiebolag är Eklund, Gustav Paul som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Paul Fredrik som är född 1970 och har titeln Suppleant, Israelsson, Lars Tommy Andreas som är född 1947 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Eoche Aktiebolag har 556669-8840 som sitt organisationsnummer.