Bastuträsk Livs & Bensin AB

Västerbottens län

Information

Bastuträsk Livs & Bensin AB är ett av många verksamheter som finns i Norsjö. Det är nämligen den kommunen som Bastuträsk Livs & Bensin AB finns i och den tillhör även Västerbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bastuträsk Livs & Bensin AB som idag finns i Västerbottens län har varit registrerat sedan 2005-05-27.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bastuträsk Livs & Bensin AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0915-10021.

Norsjö arbetar för att verksamheter som Bastuträsk Livs & Bensin AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bastuträsk Livs & Bensin AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västerbottens län.

Bolaget ska bedriva försäljning av dagligvaror samt petroleum- produkter, äga och förvalta lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bastuträsk Livs & Bensin AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bastuträsk Livs & Bensin AB och det är följande personer, Vestergård, Viveka Kristina som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Morén, Kjell Åke som är född 1959 och har titeln Suppleant, Valfridsson, Lars Inge som är född 1953 och har titeln Revisor, Valles revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bastuträsk Livs & Bensin AB är 556681-2557.