Tomas Lundqvist skogsmaskiner AB

Västerbottens län

Information

Bolaget ska bedriva avverkning av skog och skogstransporter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tomas Lundqvist skogsmaskiner AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Norsjö så är Tomas Lundqvist skogsmaskiner AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västerbottens län så finns det ännu fler.

Norsjö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Norsjö och i Västerbottens län. Redan 2005-06-30 så skapades Tomas Lundqvist skogsmaskiner AB och företaget är har F-skattsedel Tomas Lundqvist skogsmaskiner AB har haft det sedan 2005-08-01.

Tomas Lundqvist skogsmaskiner AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-08-01

556682-5484 är organisationsnummret för företaget som finns i Norsjö.

Just nu är Tomas Lundqvist skogsmaskiner AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västerbottens län

Vill ni komma i kontakt med Tomas Lundqvist skogsmaskiner AB så går det att nå dem via telefon på 070-3985570 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tomas Lundqvist skogsmaskiner AB är Lundqvist, Dan Gunnar Tomas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Anna Karin Helena som är född 1966 och har titeln Suppleant, Marklund, Sven Tomas som är född 1952 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .