Intressenten AB

Västerbottens län

Information

Intressenten AB är ett av många bolag som finns i Norsjö. Det är nämligen den kommunen som Intressenten AB finns i och den tillhör även Västerbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Intressenten AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-03-23.

Intressenten AB som idag finns i Västerbottens län har varit registrerat sedan 2005-12-19. Men sedan 2006-03-23 så har Intressenten AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till KROKVÄGEN 9, 935 32, Norsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Intressenten AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0918-10544.

Norsjö arbetar för att bolag som Intressenten AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Intressenten AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västerbottens län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva bokföring och redovisning, äga och förvalta aktier, värdepapper och fastigheter, bedriva handel och konsultation med konfektion och övrig detaljhandel samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Intressenten AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Intressenten AB och det är följande personer, Wahlström, Anders Johan som är född 1968 och har titeln VD, Wahlström, Anders Johan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlström, Helen Carina som är född 1969 och har titeln Suppleant, Nilsson, Leif som är född 1943 och har titeln Revisor, Handenrevisorerna Leif Nilsson AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Intressenten AB är 556694-5423.