BW Skogsbilarna AB

Västerbottens län

Information

556697-8911 är organisationsnummer för verksamheten BW Skogsbilarna AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BW Skogsbilarna AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norsjö som är den kommunen som BW Skogsbilarna AB finns i.

BW Skogsbilarna AB har varit registrerat sedan 2006-02-02 och det finns flera verksamheter i Västerbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för BW Skogsbilarna AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-23.

BW Skogsbilarna AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Norsjö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BW Skogsbilarna AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med BW Skogsbilarna AB så kan ni göra det på telefon genom 0915-10333 eller genom brev på följande adress:
Vindelv. 30, 930 61, Bastuträsk

Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra transporter av skogsprodukter med egna samt inlejda fordon och utöva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BW Skogsbilarna AB och det är Wikström, Stig Jerry som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergström, Staffan Johannes som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Lars Erik Johannes som är född 1946 och har titeln Suppleant, Wikström, Kent Ove Martin som är född 1943 och har titeln Suppleant, Karlsson, Knut Torbjörn som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisionsteamet i Norrland AB som är född och har titeln Revisor