Norsjö Munhälsa Aktiebolag

Västerbottens län

Information

Norsjö Munhälsa Aktiebolag är ett företag som finns i Norsjö. I Norsjö Munhälsa Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Bengt Lennart som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Larsson, Emma Julia som är född 1985 och har titeln Suppleant, Nilsson, Siv Gunnbritt Yvonne som är född 1951 och har titeln Delgivningsbar person, Vännström, Kjell Greger som är född 1951 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Norsjö Munhälsa Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Norsjö Munhälsa Aktiebolag på telefon 070-3955263.

Bolaget ska bedriva verksamhet inom munhälsovård och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Norsjö Munhälsa Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Norsjö Munhälsa Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västerbottens län och Norsjö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Norsjö Munhälsa Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-03-08 och Norsjö Munhälsa Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Norsjö Munhälsa Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Norsjö Munhälsa Aktiebolag har 556710-2461 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västerbottens län.