OCH Företagsservice i Norrland Aktiebolag

Västerbottens län

Information

I Västerbottens län så finns OCH Företagsservice i Norrland Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Norsjö här finns det många olika Aktiebolag. OCH Företagsservice i Norrland Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västerbottens län. Norsjö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västerbottens län gör att bolag trivs där.

OCH Företagsservice i Norrland Aktiebolag är momsregistrerat sedan2007-08-30 och har organisationsnummer 556725-6101.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-2760380 alternativt besöka eller skicka post till OCH Företagsservice i Norrland Aktiebolag på följande adress Algotsv. 2, 935 32, Norsjö.

OCH Företagsservice i Norrland Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-08-30.

I OCH Företagsservice i Norrland Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Gustafsson, Kjell Roger Ejlert som är född 1953 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva redovisningsverksamhet och företagskonsultationer och därmed förenlig verksamhet.