BRAROS AB

Västerbottens län

Information

BRAROS AB är ett av många företag som finns i Norsjö. Det är nämligen den kommunen som BRAROS AB finns i och den tillhör även Västerbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

BRAROS AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-05-31.

BRAROS AB som idag finns i Västerbottens län har varit registrerat sedan 2007-04-12. Men sedan 2007-05-31 så har BRAROS AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bågv. 20, 935 31, Norsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BRAROS AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5364105.

Norsjö arbetar för att företag som BRAROS AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BRAROS AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västerbottens län.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, hyra ut fastigheter, legotilverkning av träprodukter typ trappdetaljer till industrin och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för BRAROS AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BRAROS AB och det är följande personer, Signarsson, Ralf Olov Hjalmar som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Signarsson, Rolf Erik Ingemar som är född 1962 och har titeln Suppleant, Karlsson, Knut Torbjörn som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisionsteamet i Norrland AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för BRAROS AB är 556728-0135.