WIKK AB

Västerbottens län

Information

Bolaget skall bedriva hushållsnära tjänster, städtjänster, inredningstjänster, lokalvård och statistiska konsultationer inom området medicinsk statistik och beräkningar inom dynamik, akustik och hållfasthetslära samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för WIKK AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Norsjö så är WIKK AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västerbottens län så finns det ännu fler.

Norsjö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Norsjö och i Västerbottens län. Redan 2007-07-12 så skapades WIKK AB och bolaget är har F-skattsedel WIKK AB har haft det sedan 2008-01-11.

WIKK AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-01-11

556734-7181 är organisationsnummret för bolaget som finns i Norsjö.

Just nu är WIKK AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västerbottens län

Vill ni komma i kontakt med WIKK AB så går det att nå dem via telefon på 0915-795173 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom WIKK AB är Wikström, Anna-Kajsa som är född 1981 och har titeln VD, Wikström, Anna-Kajsa som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikström, Katarzyna som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wikström, Stig Jerry som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Enar Robert som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.