Proveko Utveckling

Västerbottens län

Information

Proveko Utveckling är ett av många verksamheter som finns i Norsjö. Det är nämligen den kommunen som Proveko Utveckling finns i och den tillhör även Västerbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Proveko Utveckling är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-01-08.

Proveko Utveckling som idag finns i Västerbottens län har varit registrerat sedan 2004-01-30. Men sedan 2004-01-08 så har Proveko Utveckling varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Proveko Utveckling så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0918-10362.

Norsjö arbetar för att verksamheter som Proveko Utveckling ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Proveko Utveckling. Det finns flera verksamheter i Västerbottens län.

Konsultverksamhet inom områdena kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Inom ramen för verksamheten kommer även revisioner av verksamhetssystem att genomföras. Verksamheten kommer i huvudsak att bedrivas inom de fyra nordiska länen i Sverige och riktar sig i huvudsak till små och medelstora företag.

Firmatecknare för Proveko Utveckling är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Proveko Utveckling och det är följande personer, Norberg, Hans Olov Birger som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Proveko Utveckling är 560717-XXXX.