P-G Landin

Västerbottens län

Information

560904-XXXX är organisationsnummer för verksamheten P-G Landin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som P-G Landin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norsjö som är den kommunen som P-G Landin finns i.

P-G Landin har varit registrerat sedan 2004-06-15 och det finns flera verksamheter i Västerbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-06-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för P-G Landin så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

P-G Landin är och det finns flera verksamheter i Norsjö som också är .

Firmatecknare för P-G Landin är följande:

Vill ni komma i kontakt med P-G Landin så kan ni göra det på telefon genom 0918-33488 eller genom brev på följande adress:

Service av skogs- och entreprenadmaskiner, maskinförararbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med P-G Landin och det är Landin, Per Gunnar som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,