NORSJÖ Hushållsservice

Västerbottens län

Information

571227-XXXX är organisationsnummer för företaget NORSJÖ Hushållsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NORSJÖ Hushållsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norsjö som är den kommunen som NORSJÖ Hushållsservice finns i.

NORSJÖ Hushållsservice har varit registrerat sedan 1987-11-16 och det finns flera företag i Västerbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för NORSJÖ Hushållsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

NORSJÖ Hushållsservice är och det finns flera bolag i Norsjö som också är .

Firmatecknare för NORSJÖ Hushållsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med NORSJÖ Hushållsservice så kan ni göra det på telefon genom 0911-241414 eller genom brev på följande adress:

Service av hushållsmaskiner, elektriska reparationer och installationer samt försäljning av installationsmaterial, maskiner och apparater.

Det finns olika personer som har en koppling med NORSJÖ Hushållsservice och det är Andersson, Bengt Stellan som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,