Euthetos

Västerbottens län

Information

590623-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Euthetos. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Euthetos är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norsjö som är den kommunen som Euthetos finns i.

Euthetos har varit registrerat sedan 1997-06-30 och det finns flera verksamheter i Västerbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Euthetos så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Euthetos är och det finns flera verksamheter i Norsjö som också är .

Firmatecknare för Euthetos är följande:

Vill ni komma i kontakt med Euthetos så kan ni göra det på telefon genom 0918-10053 eller genom brev på följande adress:

Handel med dator och datorutrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med Euthetos och det är Johansson, Klas Johannes som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,